Trein naar Berlijn

Vanuit België rijden er geen rechtstreekse treinen naar Berlijn. Vanuit Brussel is de trein Berlijn met slechts één overstap bereikbaar. Een enkele reis is verkrijgbaar vanaf 53 euro en kan oplopen tot ruim 150 euro. In minder dan 7 uur brengt de trein u van Brussel naar Berlijn.

 

 

Via Keulen
Er zijn verschillende reismogelijkheden. Sommige opties gaan via Keulen. Als u via Keulen reist, neemt u in Brussel de Thalys of ICE naar Keulen. Daar stapt u over op de trein naar Berlijn. Dit betreft een comfortabele trein. Met een flexibel ticket kunt u eenvoudig ook een trein later nemen en is reserveren niet verplicht (met uitzondering van de Thalys). Deze optie is vaak het snelst en het goedkoopst. Bovendien bereikt u Berlijn met slechts één overstap. Bij de goedkope treintickets bent u gebonden aan de trein die u aangeeft bij het boeken.

Via Rotterdam
Vanuit Antwerpen kan het soms ook een optie zijn om via Rotterdam naar Berlijn te reizen. In Rotterdam stapt u over op de trein naar Amersfoort. Vanuit Amersfoort gaat de reis verder per trein naar Berlijn. Bij deze optie moet u dus twee keer overstappen: in Rotterdam en Amersfoort. Voor exacte prijzen en tijden naar Berlijn drukt u op de knop treintickets zoeken hierboven.

Overigens verkoopt ook bahn.de treintickets tussen België en Duitsland.

Categorie: Trein Duitsland |
© Copyrights 2012 | Treinreiziger.be